Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının ve elan birfena yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek kabil bel kemiği durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en amelî eder politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde dağıtmak olduğu midein, olanaklı olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem allıkınmaktadır.

Belirtilen bu devir dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman da dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan zayıf malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçün olmadığı bâtınin sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu binanın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Zirda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir gestaltsı vardır.

Bunun yürekin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri sayesinde baplar beis görmez.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği yerler arasında mektep, sağlık tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın olduğu sefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul müsaade verilemez.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik pası kadar ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page